Γλώσσες

Γινόμαστε υπεύθυνοι

Covid 19 - Μετά από κάθε ενοικίαση γίνεται προσεκτική καθαριότητα και απολύμανση. Διασφαλίζουμε την καθαριότητα σε 15 σημαντικά σημεία καθώς και την απολύμανση του air condition του αυτοκινήτου.

Στις αλλαγές που συμβαίνουν στον κόσμο μας σήμερα ο καθαρισμός και η απολύμανση των επιφανειών του αυτοκινήτου αποτελεί κρίσιμο ζήτημα για εμάς στη BeepitΑς ενεργήσουμε τότε με υπευθυνότητα. Όλοι είμαστε πιο προσεκτικοί με την υγεία από ποτέ.

Αλλά αυτό σημαίνει ότι θα μείνουμε σπίτι για πάντα;

Η απάντηση σε όλους εμάς στην Beepit για αυτό το καλοκαίρι είναι όχι.

Όλη η ομάδα της Beepit δουλεύει σε αυτό από την πρώτη στιγμή. Ξεκινώντας με την απολύμανση όλων των γραφείων και των σταθμών εξυπηρέτησης μας όπως επίσης και με την παροχή ενός καθαρού και απολυμασμένου αυτοκινήτου, βοηθάμε τους επισκέπτες μας να νιώσουν ασφαλείς όπως και στο σπίτι τους αυτό το καλοκαίρι.

Τα 15 Σημεία Καθαρισμού των Αυτοκινήτων μας:

 1. Εσωτερικός Καθρέφτης
 2. Σκίαστρα
 3. Τιμόνι
 4. Εσωτερικές Λαβές Πορτών, Πάνελ Πορτών Καθώς και Θήκες Πορτών
 5. Στοιχεία Ελέγχου Αφής
 6. Λεβιέ Ταχυτήτων και 'Αλλων Στοιχείων Ελέγχου Κεντρικής Κονσόλας
 7. Κάτω Πλευρά των Καθισμάτων
 8. Χειρόφρενο
 9. Ντουλαπάκια
 10. Καθίσματα
 11. Μονάδες Εξαερισμού
 12. Χειριστήρια Πλευρικού Καθρέφτη
 13. Πόμολα Πόρτας
 14. Λαβές Πίσω Πορτών
 15. Μπρελόκ Κλειδιών 

Ακολουθούμε τους κανόνες:

 1. Διατηρούμε τις αποστάσεις και επικεντρωνόμαστε σε διαδικασίες που δεν απαιτούν χαρτί.
 2. Αντισηπτικό είναι διαθέσιμο σε όλους τους σταθμούς εξυπηρέτησης, τα γραφεία μας καθώς και σε κάθε παράδοση αυτοκινήτου.
 3. Σε κάθε επιφάνεια του οχήματος γίνεται ειδικός καθαρισμός καθώς και ειδική απολύμανση στους αεραγωγούς του κλιματιστικού.
 4. Ακόμη και μετά τον καθαρισμό. Το τιμόνι και ο μοχλός των ταχυτήτων απολυμαίνονται μετά την παράδοση και πριν την παραλαβή του οχήματος.
 5. Ξεχάσατε τη μάσκα σας; Σας έχουμε τη λύση! Στα γραφεία μας θα βρείτε διαθέσιμη μάσκα για εσάς.
seperator

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα Beepit Car Rentals χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »